Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Tarjoan etä- ja lähivastaanoton kautta terapiapalveluja: keskustelutukea erilaisiin elämäntilanteisiin, seksuaaliterapiaa, seksuaalineuvontaa. 
  • Asiakkaiden mukaan olen helposti lähestyttävä, minulle on helppo puhua ja laitan ajattelemaan. Palautteen mukaan minut koetaan luotettavana ammattilaisena. Olen sitkeästi rinnalla vaikeissakin vaiheissa ja sitä kautta annan toivoa, uutta perspektiiviä asiakkaiden tilanteeseen. Otan vastaan yksilöasiakkaita ja pariskuntia.
  • Seksuaaliterapian ja -neuvonnan lisäksi annan terapeuttista keskusteluapua ahdistus, paniikki- ja masennusoireisiin,elämän kriiseihin sekä ihmisuhteisiin ja itsetuntoon liittyviin kysymyksiin. On mahdollista varata aika myös silloin, kun haluat pohtia esimerkiksi elämänmuutoksia, etsit uutta suunta työ- tai henkilökohtaisessa elämässä ja koet, että asiasta keskustelu selkiyttäisi omaa päätöksentekoasi.
  • Etä- ja lähivastaanotto, lyhyet ja pitkät terapiat
  • Keskustelut ovat luottamuksellisia, ne ovat hyvä tapa hakea terapeuttista apua ilman diagnoosia ja tietojen kertymistä terveydenhuollon tietojärjestelmiin. 
  •  
  • Työni lähtökohta on toivon vaaliminen, asiakkaan yksilöllisen kokonaistilanteen huomioon ottaminen sekä hänen omien tavoitteidensa ja hyvinvoinnin tukeminen. 
  • Seksuaalisuuteen liittyviä teemoja kohtaan laidasta laitaan: toiminnallisia häiriöitä, seksuaalisen halun vaihtelu, suhteiden kommunikaatioon ja omien mieltymyksien ilmaisuun liittyviä kysymyksiä. Seksuaalisen identiteetin pohdinta, seksuaalisen nautinnon, yksinäisyyden, hyväksikäytön, vastikkeelliseen seksin ja addiktoituneen seksikäyttäytymisen aihepiirit nousevat esiin, samoin asiakkaiden tarve pohtia omien arvojensa mukaista seksuaalisuuden toteuttamista. Yhteydenoton syynä ei aina tarvitse olla ongelmallinen tilanne, vaan seksuaalisuuden osa-alueeseen voi haluta panostaa enemmän osana yleisestä hyvinvoinnista huolehtimista. Tällöin voidaan käydä läpi esimerkiksi tutkittua tietoa niistä tekijöistä, joita on todettu olevan osa upeaa seksikokemusta sekä vahvistaa /löytää niitä omassa elämäntilanteessa.