Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Susanna Aarnikallio

Susanna Aarnikallio

Terapeutin profiili »

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Valmistuin lyhytterapeutiksi 2019, pohjalla minulla on sairaanhoitajan sekä lähihoitajan tutkinnot ja 12 vuoden kokemus hoitoalalta.

Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa yksilöille sekä pareille. Lisäksi palvelutarjontaani kuuluu ratkaisukeskeistä ammattijärjestämistä, intuitiivisia energiahoitoja ja digituotteita. Järjestän myös workshopeja ja webinaareja.

Tällä hetkellä vastaanotot etänä Zoomin kautta.

Suurin asiakasryhmäni ovat uupumusoireista kärsivät ihmiset. Tämän takia olen kirjoittanut maksuttoman oppaan uupumuksesta toipumisen tueksi, jonka voit ladata itsellesi sähköpostiin tästä linkistä: https://susanna-aarnikallio.mykajabi.com/maksutonopas  

Tarjoan jokaiselle maksuttoman 30 min alkukartoituspuhelun, jonka aikana etsimme keinoja sinun auttamiseksi. Ajanvaraukset nettisivujeni kautta www.oivallustenolohuone.fi tai sähköpostitse susanna@oivallustenolohuone.fi.

Työskentelen ratkaisukeskeisesti, mutta usein hyödynnän asiakkaiden kanssa myös NLP:hen ja tunnetaitohin liittyviä harjoituksia sekä neuroplastisuuteen perustuvia tietoisuustaitomenetelmiä. Yksilöterapian hinta 77€/t tai 90€/1,5t. Pariterapian hinta 110€/1,5t.

 

Kirjoitan Vahvistusta uupuneille-blogia Hidasta Elämää sivustolla: https://hidastaelamaa.fi/author/susanna-aarnikallio/