Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Katja Kykkänen

Katja Kykkänen

Terapeutin profiili »

Hei! Olen Katja, rinnalla kulkija, Ihminen Sinua varten.

Kohtaamiseni ja osaamiseni on kehittynyt elämää eläen yhteydessä itseeni ja muihin, vuorovaikutuksessa toisiin, kipuineen ja onnenhetkineen. Hiljainen tieto, joka on rakentunut sisääni on koostunut vuosien varrella tieto- ja kokemuspuolen yhteensulautuessa todelliseksi ymmärrykseksi. Sillä uskon siihen, että viisaus ei löydy kirjoista, vaan se syvimmillään löytyy eletystä elämästä.

Tietopuolinen osaamiseni rakentuu ratkaisukeskeisen terapeutin tutkintoon psykoterapeuttisin valmiuksin,  psykofyysisen hengitysterapeutin sekä skeema- eli tunnelukkoterapian opintoihin sekä vahvana lisänä laaja-alaisen elämäntaito-opettajan koulutukseen. Lisäksi NLP osaaminen ja Mindfullness sekä vuosien keho- sekä läsnäoloharjoittelun kokemus kulkevat mukanani kaikessa tekemisessäni. Kehollisen sekä mielen ja käytöksen yhteen linkittäminen luovat pohjaa kokemusten kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen.

Jo varhasimmat kokemuksemme ovat kehomuistissamme ja näkyvät käytöksessämme sekä hengityksessämme, vaikka emme niitä tietoisesti ymmärtäisi, muistaisi tai tunnistaisikaan. Menneisyyden ymmärtäminen on voimavara, en pelkkä taakka ja elämän tapahtumia tutkiessamme, eteenpäin kulkiessa, on tärkeää tunnistaa mistä tulemme.

Tällä hetkellä kouluttaudun fokusointiohjaajaksi, joka on upea tapa vahvistaa kehotietoisuuttamme. Tarjoan fokusointia vastaanotollani. Psykofyysinen yhteys ja ymmärrys auttavat meitä löytämään arkeemme välineen parempaan itsemme tiedostamiseen ja ymmärtämiseen, tekemään parempia päätöksiä sekä luottamaan niihin päivä päivältä paremmin.

Lisäksi kehotietoisuutta olen opiskellut useamman joogaohjaajatutkinnon kautta sekä erilaisten rentoutus ja kehotietoisuusopintojen myötä.

Ihmisenä ja rinnalla kulkijana suurin voimavarani on arvottamattomuus, avarakatseisuus sekä lämmin läsnäolo. Usein saan palautetta siitä, että ihminen kokee tulleensa kokonaisena kohdatuksi, vaikeuksineen inhimillisesti - lämmöstä, helppoudesta olla ja kuulluksi tulemisen kokemuksesta.

Lisäksi se, että uskallan haastaa pohtimaan omaa tilannetta usealta kantilta ja saan ihmiset näkemään tilanteensa ihan uudesta kulmasta, on herattänyt kokemusta voimaantumisesta  (voit lukea lisää palautetta nettisivuiltani). Pohjakoulutukseltani olen opettaja, mutta tahto ja tarve johdattivat toimimaan laajemmin ihmisten auttamisen pariin, antamaan terapeuttista tukea vaikeissa elämäntilanteissa oleville. Tätä matkaa olenkin tehnyt jo 10 vuotta. Olen vihdoin kutsumustyössäni.

Kun olet valmis, olet lämpimästi tervetullut luokseni fyysisesti tai etänä.

Olen tässä Sinua varten.

Muistathan vielä tutustua hinnoitteluun, usean kerran sarja on edullisempi kuin kerran käynti ja ensimmäinen kerta ei velvoita sinua mihinkään, voit koska tahansa päättää käynnit, sinä päätät. Lisäksi kirjauksia käynneistä ei tule sähköiseen muotoon tai rekistereihin, joten nekin ovat turvassa.

Odotan innolla tapaamistasi. 

"Yksi itsemyötätunnon hetki voi muuttaa päiväsi kulkua, monta itsemyötätunnon hetkeä voivat muuttaa elämäsi." -Chris Germer-

 

Ajanvaraus: nettiaika.fi/omimo tai katjakykkanen@gmail.com