Profiilikuva: Saara Rantanen

Saara Rantanen

Terapeutin profiili »

Vapautta ja vaihtoehtoja pursuavassa maailmassa oman olon voi tuntea välillä yllättävän ahtaaksi. Toisinaan olosi on hyvä ja elämä rullaa, toisinaan ahdistaa etkä tiedä mitä haluaisit tai mitä kannattaisi tehdä. Syyllisyys tuntuu olevan kaverinas harmillisen usein. Ehkäpä myös väsymys.

Millaista olisi, jos tuntisit tasapainoa arjessa ja onnellisuuden tunnetta omasta elämästä? Tuntisit, että olet riittävä ja sinulla on rauha itsesi kanssa päätöksissä joita teet. Olen Saara, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kuulen mielelläni sinun tarinasi. Voimme yhdessä miettiä reittiäsi kohti tasapainoa ja sinulle hyvää elämää.

Ymmärrän, että tapaaminen työpäivien aikana voi olla haastavaa. Kysy siis minulta sähköpostitse ilta- tai viikonloppuaikoja, jos kalenteristani ei löydy sopivaa. Tutustumiskäynti on aina maksuton. Tuon ensimmäisen käynnin aikana tutustumme toinen toisiimme, keskustelemme mihin olemme matkalla ja sovimme kestosta.

Tyypillisesti työnkentelen asiakkaideni kanssa 5 käyntikerrasta 20 käyntikertaan. Tapaan asiakkaita Lahdessa Malskilla Olohuone Hyvinvoinnille tiloissa sekä etänä suojatulla yhteydellä.

Voit tutustua minuun lisää kotisivujeni www.purkamo.info kautta tai instagramissa www.instagram.com/milleniaaliterapeutti