Käyttäjällä ei ole yhtään blogikirjoitusta.
Profiilikuva: Pekka Tolkkinen

Pekka Tolkkinen

Terapeutin profiili »

Aura Fysion fysioterapia pohjautuu aktiiviseen ohjattuun harjoitteluun. Meillä on vuosien kokemus tuki- ja liikuntaoireisten kuntouttamisesta ja käytämme tämän kokemuksemme Sinun parhaaksesi. Liike on lääke- sanotaan, lisätään siihen vielä annos oikein kohdennettua harjoittelua, niin saamme parhaan tuloksen. Pitkittynyt kipu yleensä aiheuttaa häiriöitä tuki- ja liikuntaelimistön toiminnassa, aktiivinen liike puolestaan usein palauttaa toimintakykyä ja lievittää kipua.

Käytössämme oleva harjoituslaitteisto fysioterapeutin ohjauksella auttaa sinua käyttämään kehoasi turvallisesti. Laitteisto on Suomessa kehitetty ja on suunniteltu fysioterapeutin työkaluksi ohjaamaan liike turvallisesti ja riittävän tehokkaasti oirealueelle. Laitteet voidaan säätää yksilöllisesti ja niissä on vastuslevyt turvallisuutta lisäävästi pienillä painoväleillä. Kohdennettujen laiteharjoitteiden myötä edetään toiminnallisiin harjoitteisiin, joissa hyödynnetään mm. oman kehon painoa sekä vapaampia liikeratoja.

Hinnoista vielä vähennetään Kela-korvaus, mikäli sinulla on lääkärin lähete tullessasi. Käytössämme on suorakorvausmenettely, joten vähennämme Kela-korvauksen suoraan loppusummasta.