Auta meitä auttamaan

Kuva: Auta meitä auttamaan

Olemme käynnistäneet joukkorahoituskampanjan jatkaaksemme Valitseterapia.fi -palvelun ylläpitoa ja kehitystä. Voit tutustua kampanjaan tästä. Kaikki voivat auttaa ja auttaa voi jo 20 eurolla. Tukemalla kampanjaa saat itsellesi vastikkeen.

Oireenmukaiseen terapiaan pääsy on vaikeaa ja terapeutin löytäminen kestää usein liian kauan. Valitseterapia.fi on avuntarvitsijoille sekä terapeuteille ilmainen hakualusta, jonka tarkoituksena on parantaa oikea-aikaista hoitoonpääsyä ja helpottaa terapeutin löytymistä. Tule mukaan rahoittamaan Valitseterapian ylläpitoa ja kehitystä, jotta voimme jatkossakin helpottaa terapiaan pääsyä! Kehitämme tällä hetkellä palveluamme ja sen sisältöä neljän omistajanaisen hartia- ja talkoovoimin. 

Tarvitsemme nyt rahoitusta kattaaksemme tuotekehityksestä koituneet kustannukset ja jatkaaksemme palvelumme ylläpitoa, kehitystä ja markkinointia. Toivomme avuksemme kumppaneita, terapeutteja, terapiayrityksiä ja yksityisiä rahoittajia. Kaikki voivat auttaa ja puhaltaa yhteen hiileen! Jos rahoitustavoittemme toteutuu, sitoudumme seuraaviin asioihin:

  • Luomme palveluumme "akuuttitoiminnon", jonka avulla kriittisessä tilanteessa apua etsivät löytävät aiempaa helpommin vapaita aikoja, esimerkiksi lyhytterapiasta.
  • Luomme palveluun “liikennevalonäkymän”, joka visualisoi vielä paremmin apua hakeville terapeutin kykyä ottaa vastaan uusia asiakkaita lyhyellä tai pitkällä tähtäimellä.
  • Haemme Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä, joka kertoo siitä, että yritys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja voitosta suurin osa kanavoituu toiminnan kehittämiseen tai yhteiskunnalliseen hyvään.

 

- Terapeutti, autat jo luomalla ilmaisen tai maksullisen profiilin sivustollemme.

- Yritys alallamme, autat mainostamalla sivustollamme tai luomalla yritysprofiilit terapeuteillesi.

- Yhteiskunnallinen toimija tai vaikuttaja, tule mukaan auttamaan ja saat näkyvyyttä sivustollamme, esimerkiksi mainostilana.

- Sairaanhoitopiirit ja liitot, tarjoamme ratkaisun myös teidän tarpeeseen saada terapioiden ostopalveluntuottajat sähköiseen helposti löydettävään kanavaan, johon ohjata asiakas.

 

Tavoitteenamme on olla Suomen suurin ja monipuolisin terapiahakupalvelu, jonka tarkoituksena on parantaa oikea-aikaisesti oireenmukaiseen hoitoon pääsyä. Yhdenvertaisesti kaikille kaikkialla Suomessa.

Kuule kipu, löydä apu!

>> Joukkorahoituskampanjamme

 

Löydä sinulle sopiva terapeutti: Valitseterapia.fi